De koffie- en thee- oplossing waar jouw organisatie echt warm van wordt

Lyreco & CATUNAMBÚ: Wanneer smaak en service elkaar ontmoeten


Catunambú en Lyreco bundelen de krachten om de beste koffie- en theebeleving te brengen in een totaalconcept dat jouw organisatie volledige ontzorging biedt.

Het beste, daar begint het mee

Met het Lyreco koffie- en theeconcept haal je het beste in huis. Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen van de hoogste kwaliteit uit alle uithoeken van de wereld. Met meer dan 100 jaar expertise weet deze Spaanse ‘geluksbrander’ als geen ander passie, waarden en vakmanschap om te zetten in een overheerlijke premium smaakbeleving. Lyreco haalt nu voor het eerst Catunambú koffie naar de Nederlandse markt. Zo garanderen wij jou en je medewerkers het beste.

Ontdek onze koffie & thee

1 vast bedrag, alles inbegrepen, geen verrassingen

Je hoeft nergens meer aan te denken

En dat menen we ook. Met dit koffie- en theeconcept mikken we op een totaalontzorging. Van installatie en bevoorrading tot onderhoud en herstel. Alles zit gewoon inbegrepen, geen verrassingen. Bovendien helpt een van onze koffie-experts jouw graag die belangrijke keuzes maken om de koffiebeleving bij jouw organisatie optimaal te maken.

Daarbovenop bieden wij jou uiteraard de superieure Lyreco dienstverlening. Met een persoonlijk aanspreekpunt, optimaal bestelgemak en een gegarandeerde levering binnen de 24 uur ben je iedere dag verzekerd van een lekkere kop koffie.

Lees meer over onze service

De koffie- en theeoplossing op maat voor jouw organisatie

Een team van experts staat voor je klaar

Of het nu gaat om een kleine receptieruimte of meerdere verdiepingen die van koffie moeten worden voorzien, we hebben een oplossing die geschikt is voor jouw bedrijf.

Een optimale koffiebeleving vraagt aandacht voor detail. Laat je daarom adviseren door onze koffie-experts. Hun jarenlange koffie- en gecertifieerde barista ervaring maakt het mogelijk echt op maat voor jouw organisatie te werken. Zij loodsen je graag door de wereld van verschillende koffiebonen, blends, apparaten, financierings- en serveermogelijkheden. Ook daarna staan zij voor jouw klaar.

Neem contact op

Jura GIGA X8c

Jura GIGA X3

laRhea business eC

laRhea business grande vho

laRhea Variplus grande premium

laRhea Business doppio & cup

laRhea Variplus doppio & cup

laRhea Variplus eC

laRhea Variplus grande

Jura X8

Jura WE6

Jura WE8

Koffiekasten en koffiecorners op maat

Wil je een nog meer uitgesproken koffie- en theebeleving? De koffiecorner is een van de drukst bezochte, gezelligste plekken op het werk. Een belangrijk sociaal en zakelijk ontmoetingspunt. Op verzoek verzorgen wij een sfeervolle koffiecorner voor jouw organisatie. Klein of groot. Van praktische onderkast met opbergruimte en bovenblad tot complete koffiecorner met zitje(s). Volledig ondersteund door ons team van interieur experts.

Vraag meer info en maak jouw koffieoplossing lekker concreet